DOPRAVNÍ NEHODA – 24.7.2016 D1 301km směr Olomouc

Požární poplach – DOPRAVNÍ NEHODA – VYPROŠTĚNÍ OSOB

24.07.2016 D1 – 301km směr Olomouc

14:45 byl vyhlášen požární poplach pro naší jednotku SDH Hranice

Na dálnici ve směru z Ostravy do Olomouce byla nahlášena nehoda osobního vozidla.

Naše jednotka byla vyslána na pomoc jednotce HZS ze stanice Hranice k zásahu u dopravní nehody. Na místě nehody se nacházely dvě zraněné osoby. Na místo kromě vozidla Zdravotní záchranné služby z Hranic vyrazil i vrtulník z Olomouce.

Provoz na dálnici byl jen částečně omezen.

 

Tragická dopravní nehoda se zraněním dvou osob na D1, poblíž Lipníku nad Bečvou.

Dvě jednotky hasičů, profesionální a dobrovolná z Hranic, zasahovaly v neděli 24.7.2016 v odpoledních hodinách ( krátce před 15tou hodinou ) u tragické dopravní nehody na rychlostní komunikaci D1, v úseku 301 km. Po příjezdu na místo hasiči nalezli obě osoby mimo havarovaný vůz. 

Na místě zahájili předlékařkou péči a nutná bezpečnostní opatření, včetně zajištění vozidla proti vzniku požáru. Po příletu letecké záchranné služby hasiči asistovali zdravotníkům. V navazujícím čase vypomohli s vyproštění vozidla a naložení na odtahovou službu.

Zdeněk Hošák – HZS Olomouckého kraje

 

Při nehodě na dálnici D1 zemřel řidič

Olomouc – Na dálnici z Ostravy do Olomouce se dnes (neděle) odpoledne zabil řidič při havárii. Odehrála se kolem patnácté hodiny.
Zdroj: http://hranicky.denik.cz/nehody/na-dalnici-nalezl-smrt-ridic-fabie-20160724.html
 

„Dvaačtyřicetiletý řidič nezvládl řízení vozidla Škoda Fabia a v katastru Podhoří u Lipníku nad Bečvou vyjel mimo dálnici,“ konstatoval policejní mluvčí Josef Bednařík. Vůz skončil deset metrů od komunikace a jeho šofér utrpěl zranění, kterým následně podlehl. „Byla nařízena soudní pitva,“ doplnil mluvčí s tím, že ve vozidle cestovala i žena a pes. Okolnosti tragické dopravní nehody jsou předmětem šetření.
Zdroj: http://hranicky.denik.cz/nehody/na-dalnici-nalezl-smrt-ridic-fabie-20160724.html

Autor: David Sekanina
Zdroj: http://hranicky.denik.cz/nehody/na-dalnici-nalezl-smrt-ridic-fabie-20160724.html

 


Comments are closed.