POŽÁR – 10.12.2017 Masarykovo náměstí

Požární poplach – POŽÁR

10.12.2017 Masarykovo náměstí – požár prodejního stánku

19:12 byl vyhlášen požární poplach pro jednotku HZS stanice Hranice a jednotku SDH Hranice.

Část jednotky Hasičského záchranného sboru z požární stanice Hranice zasahovala u události, která vznikla působením silného větru. Operační středisko na požár vyslalo posádku „Rychlého zásahového automobilu“ ze stanice HZS Hranice a na pomoc svolalo naší jednotku SDH Hranice, která vyjela s cisternou. Požár byl uhašen přenosným hasícím přístrojem ještě před příjezdem hasičů. Hasiči místo důkladně prohlédli, aby vyloučili skryté ohniska.

Fotografie od člena Jednotky SDH Hranice. Album na www.rajce.idnes.cz


Citace ze stránek ihranice.cz:

Do vánoční atmosféry na náměstí vtrhl požár dřevěného stánku

Do vánoční atmosféry na náměstí vtrhl požár dřevěného stánku image not found

Nešťastná událost narušila vánoční atmosféru na Masarykově náměstí v Hranicích. V jednom z dřevěných stánků propukl požár, při kterém došlo ke zranění.

Také v neděli 10. prosince 2017 pokračoval podvečerní vánoční program na náměstí v Hranicích. Některé z dřevěných budek měly tradičně otevřeno, nabízely zahřátí v podobě různých druhů punčů. V jednom z těchto stánků však propukl požár, při kterém byla zraněna obsluha.

Oheň se naštěstí nešířil dále a byl uhašen ještě před příjezdem hasičských jednotek. Jedna osoba však skončila s popáleninami ve Fakultní nemocnici v Ostravě.

Důvodem vzniku požáru bylo plynové topení.


Comments are closed.