DOPRAVNÍ OMEZENÍ!!!Silnice ze Slavíče na Bělotín dostane nový povrch!

Převzato z: www.mesto-hranice.cz – Silnice ze Slavíče na Bělotín dostane nový povrch.

Nový povrch získá čtyřproudá silnice I/47 z Lipníka nad Bečvou na Frýdek – Místek. Oprava se bude týkat úseku Slavíč – Bělotín.   Investorem akce je Ředitelství silnic a dálnic. Práce mají být zahájeny 1. července  a skončit mají letos v listopadu. 

Tato akce přinese nutná dopravní omezení. Provoz na hlavním tahu Slavíč – Bělotín bude ve dvou pruzích zachován. Podle údajů Krajského úřadu Olomouckého kraje bude I. úsek ve směru Slavíč – Hranice – před okružní křižovatku na Valašské Meziříčí uzavřen na pravé straně od 30. června do 9. srpna, poté od 10. srpna do  13. září bude uzavřena levá strana. Obdobné termíny platí i pro II. úsek od kruhové křižovatky s ulicemi Zborovská a Nová směrem na Bělotín – tedy pravá strana bude uzavřena opět od 30. června do 10. srpna a levá od 11. srpna do 20. září. (Předběžný harmonogram prací).

III. úsek je v Hranicích mezi oběma rondely. Tady by pravá strana měla být uzavřena od  21. září do 23. října a levá strana od 24. října do 30. listopadu. Dojde také k omezení průjezdu na kruhových křižovatkách. Zejména rondel u sídliště Nová nebude asi měsíc průjezdný směrem z ulice Zborovská na ulici Novou a opačně. Provoz bude umožněn pouze autobusům MHD. I u nich ale bude nutné počítat se zpožděním jednotlivých linek kvůli nahuštění dopravy zejména na Třídě 1. máje v ranních a odpoledních špičkách.

Přesný termín uzavírek se bude ještě upřesňovat. Každopádně ale jeden víkend, kdy se bude na tomto rondelu u sídliště Nová pokládat nový povrch, bude kruhová křižovatka zcela uzavřena i pro MHD.  Některé linky proto budou v tomto termínu zrušeny. Sledujte proto prosím informace na autobusových zastávkách  nebo na webu města. Děkujeme za pochopení.

Přílohy ke stažení


Comments are closed.